BALIKESİR / ERDEK - Muzaffer Gürer Ortaokulu

Nis

Balıkesir'in En Hızlıları Biziz ! Öğrencilerimizden Eda Derge  80 metre İlçe Birinciliği Nazan Hasırcı  ,Hüseyin Mert Saçak, İbrahim Alten, Metehan Kamçı 80 metre İlçe ikinciliği Oğuzhan Güney, Kuzey Çelik 60 metre de İlçe  Üçüncülüğü derecelerini elde ettiler. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Nis

7/A sınıfı öğrencileri Fen Bilimleri dersinde ince kenarlı mercek kullanarak kağıdın yanmasını gözlemledi. Orman yangınlarına sebebiyet verebilecek cam parçaları ve su dolu plastik şişelerin etrafa gelişi güzel atılmaması farkındalığını kazandılar.

Mrt

Okulumuz 5. Sınıf öğrencileri için haftanın sorusu etkinliği başlatılmıştır.

Mrt

İlçe çapında düzenlenen Akıl ve Zeka oyunları turnuvasında okulumuz öğrencilerinden Mehmet Kasım Reversi oyununda ilçe 2.'si, Zerrin Yavuz Mangala 2.'si, Ecrin Özdemir Kulami 2.'si olarak okulumuzu temsil etmişlerdir. Öğrencilerimizi tebrik eder emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

7/A sınıfı öğrencileri Fen Bilimleri dersinde ayna ayna oyunu ile düzlem aynada görüntünün simetrik olduğunu öğrendi

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü kapsamında okulumuzda çeşitli etkinlikler yapılmıştır.

Mrt

5-A sınıfı öğrencileri Fen Bilimleri dersinde tam gölge konusunda gölgelerini gözlemleyerek gölge basmaca oyunu oynadılar.