BALIKESİR / ERDEK - Muzaffer Gürer Ortaokulu

Kas

8/A sınıfı öğrencileri Fen Bilgisi dersinde tek karakter çaprazlamalarını öğreniyor.

Kas

5/A ve 5/B sınıfı öğrencileri Fen Bilimleri dersinde bitki kısımlarını gözlemleyerek bu kısımların görevlerini öğrendiler.

Kas

7/A sınıfı öğrencileri Fen bilgisi dersinde bitki ve hayvan hücresini gözlemledi.Organeller ve görevleri eşleştirme oyununu oynadı.

Kas

7/A sınıfı öğrencileri Fen Bilimleri dersinde Kim Bilebilir Oyunu ile Güneş sistemi ve ötesi ünitesini pekiştirdi.

Kas

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından okulumuz 7. sınıf ögrencilerine itfaiye mesleğinin tanıtımı ve yangın anında yapılması gerekenlerle ilgili eğitim verildi.

Kas

Türk Kızılayı'nın kuruluş amacı, yürüttüğü insani yardım faaliyetleri katılan öğrencilere anlatılarak Türk Kızılayı'na ve faaliyetlerine yönelik farkındalık yaratıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Bu gün, bu yüce mirasın aziz Türk milletine emanet edilişinin 100. yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılında Erdek Kaymakamlığı himayesinde 100 ağaç dikimi gerçekleştirdik. Etkinliğimizde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Dünya genelinde gerçekleştirilen Code Week etkinlikleri kapsamında okulumuzda kodlama etkinlikleri yapılmıştır.

Haz

Okul Müdürü Betül UZGİDİM  BALIKESİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNCE HAZIRLANAN ve Pragda düzenlenen  ERASMUS+  Okul Eğitimine Katılım sağladı

Siber Şiddet ve Akran Zorbalığı