BALIKESİR / ERDEK - Muzaffer Gürer Ortaokulu

,

Ock

Okulumuzda Dönem Sonu Faaliyet programı çerçevesinde Survivor Parkur etkinliği gerçekleştirilmiştir.

Ock

8/A sınıfı öğrencileri Fen Bilimleri dersinde kırmızı lahana belirtecini kullanarak asit ve bazıları ayırt ettiler.

Ock

6/A sınıfı öğrencileri Fen Bilimleri dersinde yoğunluk kulesi yaparak bazı maddelerin yoğunluğunu karşılaştırdı.

Ara

8/A sınıfı öğrencileri Fen Bilimleri dersinde kimyasal tepkime modeli oluşturdu.

Ara

5/A sınıfı öğrencileri Fen Bilimleri dersinde hava direnci konusunda kağıt uçaklarını yarıştırdılar.

Ara

7/A sınıfı öğrencileri Fen Bilimleri dersinde element ve bileşik modelleri yaptılar.

Ara

6/A sınıfı öğrencileri Fen Bilimleri dersinde sürat konusunda 40 metrelik mesafeyi koşarak süratlerini karşılaştırdılar.

Ara

Okul güvenliği bizim için önemli Emniyet güçleri her zaman yanımızda

Ara

8/A Sınıfı öğrencileri Fen Bilimleri dersinde açık hava basıncı etkisini gözlemledi.

Kas

5.  Sınıf öğrencileri Fen Bilgisi dersinde maya mantarının üremesini gözlemledi.