BALIKESİR / ERDEK - Muzaffer Gürer Ortaokulu

Muzaffer Gürer Ortaokulu

Alaattin Mahallesi 100. Evler Cad. Erdek / BALIKESİR
Vizyon
Yeniliklere açık, olaylara geniş açıdan bakabilen, dinamik, özgüveni ve sorumluluk bilinci gelişmiş, vatanını ve milletini seven, çalışkan, bedenen, zihnen ve ahlaken seciyeli, araştıran ve ülkesine faydalı, içinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil, gelecek yüzyılların ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlıklarını yapan, yaşanılan zamanın da bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini bünyesine nüfuz ettiren, aynı zamanda da sevgi ve hoşgörü iklimini soluklayan, herkesle diyaloga açık, his ve düşüncelerini ifade edebilen insanlığın temsilcilerini yetiştirmektir.
Misyon
2000´li yıllarda, eğitim ve öğretim alanında kabul gören yeni değerler ve uluslar arası standartlar doğrultusunda, öğrenmenin severek gerçekleştirildiği, sağlam bir kişilik yapısının kazandırdığı, bilimsel düşünmenin temellerinin atıldığı bir ortam oluşturarak en ileri eğitim ve öğretim yöntem ve tekniklerini uygulayarak dünya standartlarında bir okul ortamı oluşturmak ve okul çağındaki her bireyin eğitim-öğretim görmek istediği en önde gelen eğitim kurumlarından biri olmaktır.
Öğretim Şekli :tekli öğretim
9.00- 15.50
merkezi sistem
Ulaşım
Okulumuz yürüme mesafesindedir. İlçe Merkezinden dolmuşlarla da ulaşım sağlanabilir.
TAŞIMALI EĞİTİM
ERDEK
Okulumuz İlçe merkezinde bulunmaktadır. Balıkesir İline 118 km uzaklıktadır.
BADMİNTON, FUTBOL, BASKETBOL TURNUVALARI
BİGEP, ERASMUS, TÜBİTAK PROJELERİ